Despre Noi

În primul rând, pentru noi, lemnul este o pasiune și abia apoi un material pe care îl prelucrăm cu plăcere și dragoste, reprezentând baza ideilor și viselor noastre. Lemnul este în centrul activității Fragetico și ne onorează faptul că putem să lucrăm, zi de zi, cu un asemenea material.

Știai că lemnul este un material nobil, ușor de prelucrat, care se adaptează facil celor mai dificile condiții? Ecologic, durabil și estetic, lemnul permite chiar și cele mai îndrăznețe creații, fiind un excelent regulator termic și un bun izolator fonic. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care noi am ales lemnul ca material principal al activității noastre.

Cu o experiență acumulată de-a lungul a peste 20 de ani, Fragetico Group a devenit locul unde imaginația și vocația s-au îmbinat pentru a crea construcții din lemn

Putem să realizăm o diversitate de construcții din lemn, precum: case din lemn, căsuțe chertate, căsuțe din panouri, căsuțe pentru comercianți, căsuțe pentru copii, garaje, jardiniere, mobilier de grădină și multe altele. Fiecare proiect se bucură de un nivel ridicat de atenție din partea specialiștilor noștri, care sunt implicați în toate fazele proiectului, de la concept, studiu, dezvoltare și până la fabricarea și livrarea produsului final.

Întreg procesul are ca obiectiv satisfacția clienților noștri, de aceea simplificam toate demersurile și facilităm o ușoară interacțiune și comunicare cu fiecare dintre cei care își doresc produsele din lemn marca Fragetico. Ne bucură mult faptul că am putut să împărtășim pasiunea pentru lemn, reușind să o ducem mai departe din Câmpina, Prahova, spre clienți din România, Franța, Grecia, Italia, Belgia, Elveția sau Israel.

Certificări ISO 9001 și 14001

ISO 9001 - standard pentru managementul calității Suntem certificați ISO 9001 de către un organism de acreditare recunoscut internațional, din 25 mai 2012. Certificarea atestă faptul că am implementat și am aplicat cu succes un sistem de management al calității în domeniile: proiectare, producție și montaj produse din lemn.

ISO 14001 - standard pentru managementul mediului Suntem certificați ISO 14001 de către un organism de acreditare recunoscut internațional, din 25 mai 2012. Certificarea atestă faptul că am implementat și am aplicat cu succes un sistem de management al mediului (singurul destinat certificării) în domeniile: proiectare, producție și montaj produse din lemn.

Certificare Inregistrare Marca Comunitara

Incepand cu data de 28 martie 2013 societatea Fragetico Group este detinatoarea Certificatului de Inregistrare a Marcii Comunitare cu nr. 011377116 emis de OHIM - Oficiul pentru Armonizare in Piata Interna - Marci, Desene si Modele.

Inregistrarea a fost publicata in Buletinul Marcilor Comunitare cu nr 2013/016 din 28.03.2013

Marca comunitara confera un drept exclusiv printr-o singura inregistrare la nivelul tuturor celor 27 de state ce alcatuiesc Uniunea Europeana. De asemenea o marca comunitara se extinde automat in noile state membre ale Uniunii Europene in cazul aderarilor viitoare.


Targuri si Expozitii

Expo Chambery - Franta

Expo "Ambianta, Rafinament, Stil" - Ploiesti

Expo "Casa si Gradina"- Bucuresti

Expo "Salon de l'Habitat"- Franta

Expo "Zilele Europei"- Ploiesti

Expo"Marche de Noel"- Dijon Franta

Expo Carrefour - Ploiesti

Expo "Ambianta, Rafinament, Stil" - Ploiest

Expo Salonic - Grecia

Expo "Targul cu Bunatati" - Sinaia

Expo "Marche de Noel" - Tarbes Franta

Expo "Salonul Gradinilor" - Sibiu